Servicii rezidentiale

Va oferim servicii rezidentiale de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie. Garantam reusita operatiilor si decontaminarea mediului prin servicii sigure, eficiente si specializate pentru orice tip de situatie si daunator.

firma de incredereS.C. DDD Nord S.R.L. va ofera cu incredere serviciile noastre de control al daunatorilor domestici. Rapid si eficient garantam cel mai inalt nivel de siguranta pentru familia si casa ta. Program nostru de lucru si interventie este NON-STOP pentru a deservi in mod eficient nevoile fiecarui client si pentru a proteja una dintre investitiile cele mai importante din viata dvs.

servicii rezisentiale dddnord
dezinsectie bucurestiBazandu-se pe zeci de ani de experienta in combaterea daunatorilor, stim cum sa acordam atentia cuvenita fiecarei situatii. Va oferim mai multe tipuri de servicii rezidentiale, in scopul de a mentine organismele daunatoare la distanta de caminul dumneavoastra. Mai mult de atat, lucram pe intreg teritoriul Romaniei.
dezinsectie bucurestiToate substantele folosite sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si nu afecteaza sanatatea familiei, precum si a animalelor de companie. Dupa executarea lucrarilor se intocmeste un proces verbal care face dovada lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

servicii dezinsectie bucurestiPe toata perioada contractuala S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera GARANTIE! Daca este necesar sa revenim intre interventiile stabilite, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor factorilor de disconfort indiferent ca sunt gandaci sau alte insecte, soareci sau sobolani. Operatiile sunt executate de catre o echipa autorizata de Directia de Sanatate Publica.

firma dezinsectie bucurestiEchipa noastra este atent informata si instruita conform celor mai noi metode si norme de combatere si prevenire a daunatorilor. Experienta ne-a demonstrat ca pentru a va oferi siguranta in spatiul dumneavoastra, efectuarea periodica a operatiuniilor DDD este necesara in scopul impiedicarii refacerii rapide a populatiei de daunatori.

logo-dddnord