dezinfectie-coronavirus-covid-19

Daca sunteti in cautarea unei companii care executa la sandarde de pregatire profesionala servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie sau daca doriti sa aflati mai multe informatii despre diferite tipuri de daunatori, atunci ati ajuns pe site-ul potrivit.

Pentru a realiza servicii de dezinfectie in conditii de maxima siguranta, compania noastra va garanteaza metode eficiente si solutii avizate de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Totusi, pentru a va garanta reusita operatiilor DDD trebuie sa identificam corect si la timp tipul de daunatori.

Servicii de Dezinfectie sau Cum Lucram?

Indiferent de gradul de complexitate S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera interventii zilnice, lunare sau trimestriale, asa cum este prevadut in cadrul legal dupa fiecare situatie. Datorita situatiilor deosebit de grave care pot afecta starea de sanatate a unei intregi comunitati prin transmiterea de boli, va oferim consiliere GRATUITA si tratament personalizat: tratament curativ si tratament preventiv.

Desi operatia de dezinfectie a devenit accesibila din punct de vedere financiar pentru orice tip de beneficir, evaluarea daunatorilor trebuie facuta la timp si in anumite situatii dezinfectia se realizeaza preventiv: dezinfectia spitale, dezinfectie spatii publice, mijloacele de transport,  dezinfectia parcuri, dezinfectia aeroporturi, dezinfectie adapost animale, salon de infrumusetare, etc.

Pentru respectarea normelor de dezinfectie si sterilizare a instrumentelor si a echipamentelor, precum si a suprafetelor de lucru etc si pentru a va asigura sanatatea clientilor sau a pacientilor, va suntem alaturi pentru a asigura un nivel de igena atat legal, precum si profesional.

In situatia in care va confruntati cu astfel de probleme si aveti nevoie de servicii de Dezinfectie nu ezitati sa ne contactati.

Operam interventii suplimentare pentru orice tip de solicitare si va oferim servicii autorizate de dezinfectie. Avem un program de functionare flexibil, adaptat fiecarei situatii si realizam programari pentru interventii in regim de urgenta.

Experienta noastra in domeniul sanitar ne confirma calitatea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie. Ajutam sute de clienti anual si va furnizam cele mai bune servicii oriunde pe teritoriul Romaniei, atat pentru suprafete exterioare, cat si pentru interioare de suprafete mari sau mici.

Program de lucru este NON-STOP si FLEXIBIL. Dupa ce stabilim oferta de pret pentru oricare dintre serviciile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie, stabilim de comun acord ziua si ora in care venim sa executam lucrarile DDD.

Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE, prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor. Procesul verbal reprezinta documentul oficial si totodata necesar organelor de control: DSP, DSV, etc.

Ce reprezinta Dezinfectia?

Dezinfectia reprezinta procesul de eliminare a microbilor si a microorganismelor din aer, de pe obiecte, precum si din spatiu. Acesta operatie este atat obligatorie, precum si extrem de importanta pentru unitatile publice, cat si pentru domeniile private: casa, apartament, curte, spatii de depozitare, scari de bloc, etc.

Dezinfectia este o masura de protectie a muncii pentru a preveni infestarea personalului cu diferiti microbi si virusi. In anumite situatii, toate obiectele care intra in contact cu omul bolnav trebuie dezinfectate: mobilier (Dezinfectie pat, Dezinfectia noptiere, etc), frigider, sistem de incalzire, carucioare, telefon, usi, ferestre, lenjerie, etc. Acest gen de situatii sunt cu preponderenta fregvente in unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare si tratament) si, de regula, implica si dezinfectia obiectelor folosite in scopuri medicinale.

Dezinfectia este suma operatiilor prin care sunt distruse microorganismele patogene, formele adulte si de rezistenta ale microbilor din aer, cu exceptia sporilor bacterieni. Practic, dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea sau micsorarea numarului agentilor patogeni de pe diverse elemente, pana la o limita acceptabila la care prezenta acestora nu mai reprezinta un risc pentru producere a unei infectii.

Dezinfectia are si un rol terapeutic pentru ca reprezinta principala metoda de indepartare si distrugere a germenilor patogeni.

Dezinfectia se realizeaza prin metode fizice si chimice si este de mai multe feluri:

  • Dezinfectia preventiva sau profilactica care are drept scop distrugerea germenilor patogeni, care afecteaza sanatatea corpului uman si, in anumite situatii, a animalelor .
  • Dezinfectia terapeutica sau de combatere care are ca scop combaterea bolilor infectioase si eliminarea microbilor. Totodata, in acesta categorie se incardreaza si dezinfectia continua care vizeaza distrugerea germenilor din focare de infectie.
  • Dezinfectia terminala/ totala sau radicala ce urmareste sterilizarea si distrugerea imediata a germenilor patogeni din incaperi unde s-a instalat un risc crescut de producere a unei infectii.

Urmarind o alta terminologie, procesul de dezinfectie este impartit pe 3 etaje/ niveluri in functie de eficacitate, de timp si de concentratia substantelor utilizate:

  • Dezinfectie de nivel inalt sau “high level” reprezinta solutiile care distrug toti agentii microbieni, inclusiv sporii bacterieni.
  • Dezinfectie de nivel intermediar sau “medium level” este acel tip de interventie care vizeaza disparitia microorganizmelor, insa cu exceptia sporilor.
  • Dezinfectie de nivel scazut sau “low level” face parte din categoria acelor solutii utilizate in anumite situatii in care concentratiile folosite nu au efect pentru spori, micobacterii, ciupercii sau virusi.

S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera NON-STOP lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale private sau de stat, unitati de recuperare si de tratament, spatii comerciale sau hale, banci si societati de leasing, baruri, cinematografe sau sali de spectacol, deratizare vile, case sau apartamente, deratizare scoli si gradinite, dezinfectie birouri, deratizare blocuri, Dezinfectie parcuri, curti interioare sau gradini, etc. Printre companiile pentru care am prestat servicii se numara:

Produsele utilizate prezinta un spectru larg de actiune pentru diferiti agenti patogeni cu actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida, etc si nu sunt periculoase pentru oameni si/ sau animale. Echipamentele sunt eficiente pentru orice tip de locatie si situatie. Totodata, realizam servicii in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Va putem ajuta cu servicii de dezinfectie in: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Vrancea, Buzau, Dezinsectie orice sector Bucuresti, dezinfectie Constanta, dezinfectie Dambovita, Dolj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Satu Mare, dezinfectie Sibiu, Suceava, Teleorman, dezinfectie Timis, Tulcea, Valcea, etc.

Pentru costuri orientative vizitati pagina “tarife” sau pentru o oferta de pret personalizata, va invitam sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic. Preturile pentru operatiile de dezinsectie variaza in functie de mai multi factori.


    deratizaredezinsectiedezinfectieinterventie in baza unui contract