Pentru orice societate comerciala apartinand oricarei industrii din Romania, legislatia in vigoare stipuleaza in mod oligatoriu efectuarea operatiunilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Serviciile noastre sunt furnizate in conditii optime de siguranta, folosind echipamente si substante de cea mai buna calitate. Totodata, toate substantele folosite pentru efectuarea lucrarilor DDD sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru alte industrii

Legea impune tuturor agentilor economici sa contracteze servicii de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie la intervale periodice. Pentru a sustine o relatie benefica cu inspectorii DSP sau DSV, toate lucrarile efectuate de societatea noastra sunt sustinute de proces verbal. Astfel, procesul verbal reprezinta dovada serviciilor DDD, precum si detalii legate de metodele si substrantele utilizate.

Pentru tratarea in mod profesionist a clientilor nostri, beneficiem de parteneriate cu furnizori de substante autorizate pentru a realiza operatiile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie la cele mai intalte standarde.

Echipa noastra a executat cu succes lucrari la numerosi beneficiari, precum: institutii publice, agenti economici si persoane fizice, case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, bazine de inot, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, spatii comerciale, hoteluri, spitale, cabinete medicale, clinici medicale, camine de batrani, farmacii, hale, depozite, arhive de documente, ferme zootehnice, mijloace de transport public si privat, gropi de gunoi, etc. Pentru a vedea diferite categorii de daunatori, va invitam pe pagina noastra special creata.

Compania noastra va ajuta sa va mentineti sanatatea angajatilor, precum si sa realizati un exercitiu financiar corect din punct de vedere al legislatiei romane privind normelor de igiena si sanatate publica. Efectuarea periodica a operatiunilor DDD este stipulata in Ordinul nr. 82/2015: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

Datorita experientei noastre si in acelasi timp datorita dorintei de progres, operam pe intreg teritoriul Romaniei. Executam lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie in toate judetele: Alba
Arad, Arges, Deratizare Bacau, Bihor, Dezinsectie Bistrita Nasaud, Botosani, Dezinfectie, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Deratizare Caras Severin, Cluj, Dezinsectie Constanta,Covasna, Dezinfectie Dambovita, Dolj, Galati, Deratizare Giurgiu, Gorj, Deratizare Harghita, Hunedoara, Dezinsectie Ialomita, Iasi, Dezinsectie Ilfov, Maramures, Mehedinti, Dezinfectie Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Avand in vedere diversitatea unitatilor economice apartinand diferitelor industrii, tarifele noastre se calculeaza conform unui plan specific pentru fiecare suprafata si implicit pentru activitatea desfasurata. Pentru o oferta de pret personalizata pentru oricare dintre serviciile Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie, va invitam sa ne contactati: la telefon 0740 236789 sau pe adresa de mail contact@dddnord.ro.

Pentru contractarea S.C. DDD Nord S.R.L. oferta de pret variaza in functie de mai multi factori: domeniul de activitate al firmei, marimea suprafetei, tipul de daunatori si de gradul de infestare, precum si numarul minim de operatii pe parcursul derularii unui contract.