Actul normativ care reglementeaza periodicitatea si obligativitatea de executare a lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare si tratament) stipuleaza ca dezinsectia preventiva se efectueaza o data la 3 luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. Deratizarea se executa in mod continuu si ritmic, in scopul impiedicarii refacerii rapide a populatiei de daunatori.

spitale

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru SPITALE si CABINETE MEDICALE

Dezinsectia si Dezinfectia sunt de doua feluri:

  • profilactica sau preventiva, cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor si respectiv a germenilor patogeni. Mai mult de atat, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor sanitare (spitale, cabinete medicale, clinici, unitati de recuperare si tratament), se recomanda servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie si in jurul cladirilor.
  • terapeutica sau de combatere, cu scopul de a distruge si a indeparta insectele si respectiv pentru a combate anumite boli infectioase sau parazitare. Atat Dezinsectia, precum si Dezinfectia de combatere se realizeaza in mod repetat, pana la distrugerea intregului focar.

Cum Lucram?

Intreaga noastra activitate se desfasoara sub atenta supraveghere a unui medic veterinar. Toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Program nostru de lucru si de interventie este NON-STOP si, in acelasi timp, FLEXIBIL. Dupa ce calculam un pret pentru Dezinsectie, Deratizare si/sau Dezinfectie, stabilim de comun acord momentul in care venim sa executam lucrarile. Totodata, pe toata perioada contractuala S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera GARANTIE. Garantia este prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor.

Realizam lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare si tratament) pe tot teritoriul Romaniei. Pentru o oferta de pret, va invitam sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic.
Pentru mai multe detalii despre o oferta de pret pentru oricare dintre servicile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie, va invitam pe pagina de contact sau pe pagina de tarife.

Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare si tratament), institutii publice, agenti economici (unitati cu profil alimentar) si persoane fizice. Pentru o oferta de pret personalizata va invitam sa ne contactati!