Operatiile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie reprezinta solutia ideala, precum si legala (Ordinul 82/09.02.2015) pentru cladiri de birouri in lupta pentru combaterea rozatoarelor, insectelor, taratoarelor si zburatoarelor, precum si pentru eliminarea sporilor si bacteriilor.

Legislatia stipuleaza in mod clar si oligatoriu periodicitatea operatiunilor DDD pentru inlaturarea gandacilor sau a altor insecte, soarecilor sau sobolanilor care sunt direct raspunzatori de transmiterea si multiplicarea unor agenti patogeni, boli contagioase si parazitare, atat la oameni cat si la animale.

Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice prevede executarea dezinsectiei lunar sau de cate ori este nevoie pentru spatiile inchise ale institutiilor publice, precum si pentru spatiile comune inchise ale cladirilor. Conform legislatiei, deratizarea se realizeaza minim odata pe semestru si ori de cate ori este necesar pentru stingerea unui focar. Mai mult de atat, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul cladirilor de birouri si, in general in spatii inchise, recomandam executarea serviciilor DDD si in jurul cladirilor.

Colaborare pe termen lung, preturi avantajoase, program NON-STOP

S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera o colaborare pe termen lung, la preturi si termene de plata avantajoase. Totodata, pe toata perioada contractuala societatea noastra va ofera GARANTIE. Daca este necesar sa revenim intre interventii, operatiile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie se for efectua GRATUIT.

Garantia este prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor. Dupa fiecare lucrare efectuata se intocmeste un proces verbal in care sunt specificate toate caracteristicile operatiunilor executate in spatiu: data lucrarii, cantitatea si denumirea substantelor, metode si tehnici folosite, etc. In cazul in care organele competente efectuaza inspectii, procesul verbal face dovada lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Echipa noastra este calificata in domeniul DDD (atestata de Directia de Sanatate Publica) iar serviciile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru cladiri sau spatii de birouri sunt realizate in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului. Solutiile nu sunt periculoase pentru oameni si animale.

Folosim echipamente de protectie adecvate, iar programul nostru de munca este FLEXIBIL. Stim cat de importanta este realizarea de interventii fara a avea intreruperi in activitatea lucrativa a afacerilor dumneavoastra, de aceea dispunem de personal dispus sa execute lucrari la orice ora, in functie de posibilitatea clientilor nostri. Perioada de parasire a spatiului difera de la un tratament la altul. Spre exemplu in cazul tratamentelor pentru gandaci spatiile de birouri trebuie evacuate intre 0-1 ore iar pentru plosnite/ purici perioada de parasire a spatiului este intre 4 si 6 ore.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru CLADIRI de BIROURI

Oferta de pret este conforma unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata. Experienta noastra ne recomanda pentru o serie de proiecte multiple. Portofoliul nostru de clienti este variat, astfel oferim servicii de:

  • deratizare case, deratizare hale, deratizare spitale, deratizare scoli, deratizare gradinite, deratizare birouri, deratizare blocuri, deratizare cabinete medicale, deratizare restaurante, deratizare baruri, deratizare cinematografe, deratizare parcuri si spatii verzi;
  • dezinsectie case; dezinsectie sali de spectacol, dezinsectie spatii comerciale, dezinsectie cladiri guvernamentale;
  • dezinfectie birouri, dezinfectie blocuri, dezinfectie spitale, dezinfectie cabinete medicale, dezinfectie restaurante, dezinfectie sali de spectacol, dezinfectie apartamente, dezinfectie fast-food, desinfectie, etc.