Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana pentru magazine si, in general pentru orice firme certificate si avizate in acest domeniu, s-a introdus obligativitatea si periodicitatea de a incheia contracte pentru efectuarea operatiunilor de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare.

Conform ordinului 82/09.02.2015, orice agent economic din Romania, indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara (persoana fizica autorizata si persoana juridica), este obligat sa efectueze lunar/o data la 3 luni sau ori de cate ori este nevoie servicii DDD in spatiul in care isi desfasoara activitatea.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru MAGAZINE

S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera garantie pe toata perioada contractuala. Garantia este realizata in procesul verbal de executare a lucrarilor. Contractul de prestari servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare pentru magazine are valoare in fata organelor de control doar daca este insotit de procesele verbale aferente fiecari lucrari.

Mai mult de atat, singurul document in baza caruia se poate dovedi faptul ca lucrarile au fost prestate este exact procesul verbal care cuprinde data efectuarii lucrarilor si toate serviciile care au fost prestate, implicit si cantitatea si denumirea substantele folosite.

Intreaga noastra activitate se desfasoara sub atenta supraveghere a unui medic veterinar, iar echipa noastra este informata si instruita periodic despre noile metode si norme de combatere si prevenire a daunatorilor, despre substantele folosite si implicit echipamente. Produsele noastre sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si nu sunt periculoase pentru oameni/ animale.

Tarifele pentru serviciile noastre variaza in functie de mai multi factori:

  • domeniul de activitate al firmei,
  • marimea suprafetei,
  • tipul de daunatori vizati,
  • gradul de infestare,
  • timpul alocat prestarii serviciilor,
  • numarul de operatii pe parcursul derularii unui contract.

Servicii NON-STOP pentru MAGAZINE

Realizam interventii NON-STOP! Programarile pentru efectuarea operatiunilor de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare se stabilesc de comun acord, in functie de posibilitatile beneficiarului.

Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: magazine, centre comerciale, unitati sanitare (spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare si tratament), institutii publice, cladiri de birouri, fabrici, etc .