Compania noastra va ajuta sa mentineti sanatatea copiilor si sa respectati normele de igiena impuse de legislatia in vigoare pentru crese, scoli si gradinite, licee, campusuri universitare si alte institutii de invatamant prin efectuarea periodica a operatiunilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie.

Pentru a crea conditii optime de igiena in institutiile de invatamant in care copii isi desfasoara o mare parte a timpului, serviciile noastre sunt efectuate in conditii de siguranta cu echipamente si substante de cea mai buna calitate si performanta.

Produsele si solutiile noastre sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si nu sunt periculoase pentru oameni/ animale. Activitatea DDD se desfasoara sub atenta supraveghere a unui medic veterinar. Metodele noastre pentru interventiile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie sunt mult mai eficiente decat majoritatea de pe piata.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru SCOLI si GRADINITE

In urma diverselor colaborari cu scoli si gradinite localizate pe intreg teritoriu al Romaniei (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Iasi, Timisoara, Brasov, Galati, Cluj, Targoviste, Giurgiu, Constanta, Bucuresti, etc),  am inteles pe deplin provocarile pe care le aduce combaterea daunatorilor in institutiile de invatamant.

Pentru a preveni contaminarea in interiorul cladirilor recomandam executarea serviciilor DDD si in jurul cladirilor. Mai mult de atat, recomandam interventii periodice pentru a preintampina transmiterea si multiplicarea epidemiilor, in general a bolilor contagioase si parazitare (gripa, guturaiul, varicela, rujeola, rubeola), atat la oameni cat si la animale.

Pentru fiecare interventie se intocmeste un proces verbal in care sunt specificate caracteristicile lucrarilor efectuate in spatiu: data efectuarii lucrarii, cantitatea si denumirea substantelor folosite, actiuni (mijloace si metode intrebuintate), etc. Procesul verbal reprezinta dovada lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru organele competente.

Profesionalism si Promptitudine, program NON-STOP

S.C. DDD Nord S.R.L , firma certificata si autorizata, va ofera o colaborare sustinuta pe termen lung. Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE. Daca este necesar sa revenim intre operatii, interventiile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie se for efectua GRATUIT. Mai mult de atat, se poate actiona rapid doar in situatia in care evaluarea daunatorilor a fost efectuata corect si la timp.

Programul nostru de munca este NON-STOP pentru ca am realizat cat de important este sa intervenim atunci cand trebuie. Perioada de parasire a spatiului difera de la un tratament la altul: in cazul tratamentelor pentru gandaci este intre 0-1 ore iar pentru plosnite/ purici intre 4-6 ore.

Totodata, evaluarea si inspectia se efectueaza gratuit si GARANTAM pentru lucrarile efectuate!

  • Deratizarea reprezinta un complex de actiuni aplicate in permanenta, in scopul stoparii multiplicarii si in special pentru a distruge rozatoarele (soarecii si sobolanii).
  • Dezinsectia reprezinta ansamblul de operatiuni efectuate pentru combaterea paienjenilor si, in general, a insectelor din crese, scoli si gradinite, licee, campusuri universitare si alte institutii de invatamant.
  • Dezinfectia este metoda prin care se realizeaza decontaminarea mediului de germeni microbieni si patogeni. Dezinfectia repreznta una dintre cele mai importante metode pentru prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitare, cu atat mai mult pentru institutiile de invatamant.

Din punct de vedere al scopului urmarit, dezinsectia si dezinfectia sunt de doua feluri:

  • profilactica sau preventiva realizata cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor si respectiv a germenilor patogeni.
  • terapeutica sau de combatere avand drept scop distrugerea insectelor si a bolilor infectioase sau parazitare. Operatiunile de combatere se realizeaza in mod repetat pana la distrugerea intregului focar.