Pentru linistea si spiritul practic al afacerii dumneavoastra, precum si pentru comoditatea si satisfacerea clientilor, serviciile noastre pentru hoteluri, restaurante, baruri, etc vin sa preintample probleme legislative.

Activitatea DDD se desfasoara sub supravegherea unui medic veterinar iar toate produsele sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Programul de functionare al S.C. DDD Nord S.R.L. este NON-STOP. Ne adaptam la nevoile clientilor nostri, astfel incat afacerea ta nu are de suferit si programul de functionare al hotelului nu va fi afectat. Perioada de parasire a spatiului difera de la un tratament la altul si de aceea stabilim de comun acord cand se realizeaza operatiile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie. Mai mult de atat, atunci cand se apropie termenul lucrarilor DDD te anuntam, iar pe toata perioada contractuala iti oferim garantie. Totodata, evaluarea si inspectia se fac gratuit.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru HOTELURI (HoReCa)

Conform reglementarilor legale (Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei), in functie de judetul in care iti desfasori activitatea periodicitatea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie este urmatoarea:

Dezinsectie se executa lunar sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar iar deratizarea trimestrial sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. Mai mult de atat, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul spatiilor comerciale, se recomanda servicii de dezinsectie si deratitare si in jurul cladirilor.
Dezinsectie se executa o data la 3 luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. Deratizarea o data la 6 luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Datorita exigentelor solicitate de catre standardele lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie, precum si Dezinfectie, echipa noastra va asigura executia lucrarilor la un nivel de performanta cat mai inalt. Solutiile utilizate pentru operatiile DDD nu sunt periculoase pentru oameni/ animale.

Tarifele pentru hoteluri, restaurante, in general pentru HoReCa, pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie se efectueaza conform unui plan specific pentru fiecare suprafata. Pentru o oferta de pret, va invitam pe pagina de contact.