Datorita exigentelor solicitate de catre legislatia in vigoare si implicit a standardelor pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru fabrici avand profile de activitate diferite, echipa S.C. DDD Nord S.R.L. va asigura executia lucrarilor la un nivel inalt de performanta. Avand in vedere diversitatea unitatilor cu profil industrial, oferta de pret se realizeaza conform unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru FABRICI (unitati cu profil industrial)

Program nostru de lucru este flexibil si adaptat la nevoile clientilor. Realizam interventii NON-STOP, sub atenta supraveghere a unui medic veterinar, iar evaluarea si inspectia se fac gratuit.

Mai mult de atat, pentru a nu va tulbura activitatea in relatia cu DSP-ul, DSV-ul sau cu alte organe abilitate fiecare lucrare de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vine insotita de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea substantelor folosite, metode utilizate, etc. Acest proces verbal, va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii. Practic, procesul verbal face dovada lucrarilor executate.

Garantia calitatii

Pe toata perioada contractuala va oferim garantie, iar echipa noastra este informata si instruita periodic despre noile metode si norme de combatere si prevenire a daunatorilor, despre substantele si implicit echipamentele folosite pentru intreg procesul de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Deratizare_Dezinsectie_Dezinfectie

In situatia in care este necesar sa revenim intre interventii, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor vectorilor indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alte insecte.

Lucrarile sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (autorizata de Directia de Sanatate Publica). Totodata, serviciile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie se adreseaza tuturor categoriilor de clienti.

Preturi Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Pentru serviciile noastre, preturile se stabilesc in functie de: gradul de infestare si suprafata spatiului, tipul daunatorilor si frecventa interventiilor, etc. Pentru o oferta de pret personalizata pentru oricare dintre serviciile noastre, va invitam sa ne contactati.