Stiati ca pentru restaurante, cafenele (locatii cu profil alimentar) legislatia in vigoare stipuleaza in mod oligatoriu importanta si periodicitatea operatiunilor de dezinsectie si deratizare? Totodata, toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie trebuie sa fie avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Conform reglementarilor legale in vigoare, in functie de judetul in care iti desfasori activitatea periodicitatea ineterventiilor este urmatoarea:

Dezinsectie se executa lunar sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar iar deratizarea trimestrial sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.
Dezinsectie se executa o data la 3 luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar iar deratizarea o data la 6 luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Actul normativ care reglementeaza periodicitatea de executare a lucrarilor de dezinsectie si deratizare este Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede ca: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru RESTAURANTE, CAFENELE SI FAST-FOOD

Daca sunteti la inceput de drum in domeniul HoReCa sau pur si simplu cunoasteti deja obligatia legala de a avea un contract pentru serviciile de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie, atunci va invitam sa ne contactati.

Pe toata perioada contractuala S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera garantie! Daca este necesar ca intre interventii sa revenim, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor vectorilor de disconfort indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alte insecte. Totodata, evaluarea si inspectia se fac gratuit.

Cum Actionam?

Dupa ce stabilim pretul interventiilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, stabilim de comun acord cand vrei sa venim la tine: programul nostru de lucru este NON-STOP! Facem impreuna o inspectie a spatiului tau si de restul ne ocupam noi. GARANTAM pentru lucrarile efectuate!

De fiecare data vom emite un Proces Verbal de executare a lucrarilor DDD in care se vor preciza toate detaliile interventiei de Deratizare, Dezinsectie sau Dezinfectie. Acest proces verbal atesta in fata organelor abilitate ca in locatia ta s-au efectuat interventiile conform normelor in vigoare. GARANTAM sa raspundem in fata institutiilor abilitate pentru eventualele neconformitati in ceea ce priveste executarea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si/sau dezinfectie.

Mai mult de atat, atunci cand se apropie termenul de executare al operatiunilor DDD te vom anunta noi, astfel incat sa nu iti mai incarci agenda si cu acest lucru. Vom stabili de comun acord cand se vor efectua interventiile tinand cont de programul si disponibilitatea ta.

Ce trebuie tu sa faci?

Pentru toti proprietarii de restaurante, cafenele, fast-food-uri de cartier (unitati cu profil alimentar) conteaza imaginea locatiei! De aceea, nu vrei sa iti pierzi clientii din cauza unui gandac sau a unei muste. Totodata, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul cladirilor cu profil alimentar, se recomanda servicii de dezinsectie si deratitare si in jurul cladirilor.

Daca nu vrei sa ai de-a face cu DSP-ul, DSV-ul sau cu alte organe abilitate sa verifice situatia insectelor si rozatoarelor sau pur si simplu nu esti multumit de serviciile actualului furnizor de servicii DDD, APELEAZA la noi si in MAXIM 24 ORE venim la tine. Daca nu esti multumit de serviciile noastre.