Daca sunteti in cautarea unor servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie sau daca doriti sa aflati mai multe informatii despre infestarea cu soareci, sobolani, atunci ati ajuns unde trebuie! Va invitam sa cititi in continuare mai multe detalii despre serviciile noastre de deratizare si, totodata, va invitam pe pagina special creata cu index pentru daunatori.

Obiectivul operatiilor de deratizare este oprirea dezvoltarii rozatoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestor factor perturbatori pentru mediul in care traiti. Pentru inceput putem spune ca exista multe solutii sau metode din punctul de vedere al operatiei de deratizare si va prezentam in continuare cateva tipuri de servicii:

 • Deratizarea se efectueaza atat in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in interior.
 • Deratizarea este de doua feluri: profilactica sau preventiva si respectiv terapeutica sau de combatere.

Masurile de combatere a acestor sobolani si soarici pornesc in primul rand de la eliminarea in permanenta a surselor de apa si hrana, in special a gunoiului menajer. Mai departe se poate actiona prin procese mecanice precum capcane, aparate cu ultrasunete etc si prin procese chimice ca de exemplu momeli.

S.C. DDD Nord S.R.L.: evaluare si inspectie GRATUITA

Alegerea celor mai potrivite metode si produse garanteaza reusita operatiilor. Pentru a nu avea parte de efecte secundare nedorite si pentru a se actiona rapid, evaluarea daunatorilor trebuie facuta corect si la timp. Imediat ce ati observat aparitia rozatoarelor, trebuie sa contactazi o firma certificata si autorizata pentru servicii DDD.

Deratizarea reprezinta un proces important deoarece rozatoarele (sobolani, soareci) se inmultesc foarte repede si transmit boli grave precum: bruceloza, febra aftoasa, trichineloza, leptospiroza, gastroenterita virotica, toxi infectiile alimentare, etc. Majoritatea rozatoarelor se nasc la adapost, in interiorul unei case, al unei fabrici sau chiar in interiorul unei cladiri de birouri. Poti preveni aceste boli prin deratizare!

Cea mai des intalnita specie de soareci este soarecele de casa, supranumit asa tocmai pentru ca ii place sa traiasca la comun cu oamenii. Acest tip de soarice are urechile mari si rotunjite, botul ascutit si un colorit pe nuante de gri sau maro. Soarecele de casa este omnivor si poate sa consume orice tip de hrana. Soareci rod neincetat materiale: lemn (mobila, usi, podele, pardoseli, etc), plastic (pungi alimentare, fire de electricitate, cabluri de internet, usi de garaj, inclusiv cauciucurile sau cablurile de sub capota, etc).

Pe langa faptul ca se pot catara cu usurinta pana in podurile caselor, acestia au nevoie de un spatiu foarte mic, in comparatie cu dimensiunea corpului, pentru a-si face culcusul. Mai mult de atat, asemenea multor animale soaricii si sobolanii isi insemneaza teritoriul prin urina si excemente.

Transmiterea bolilor de la razatoare la om se poate intampla foarte usor si este de doua feluri: directa si indirecta. Atunci cand aveti rani deschise si intrati in contact cu saliva, urina, excementele rozatoarelor sau atunci cand ati consumat alimente sau apa contaminate, atunci se numeste transmitere directa. Transmiterea indirecta se realizeaza prin acarieri, capuse si purici ce transmit infectia la om.

Servicii de Deratizare sau Cum Lucram?

S.C. DDD Nord S.R.L. va ofera NON-STOP servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie! Ne adaptam la nevoile fiecarei situatii si stim cat de important este sa putem intervenii imediat. Serviciile noastre sunt realizate in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului iar solutiile utilizate nu sunt periculoase pentru oameni/ animale.

Deratizarea reprezinta un proces absolut necesar cand aveti de a face cu rozatoarele. Conform legislatiei in vigore, deratizarea se face regulat: o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE. La terminarea serviciilor de Deratizare se semneaza un proces verbal, necesar organelor de control (DSP, DSV), in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea solutii folosite, metode utilizate, etc. Acest proces verbal, va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii si reprezinta documentul in baza caruia se poate face dovada lucrarilor prestate.

Daca este necesar sa revenim intre operatiile prestabilite, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor rozatoarelor. Totodata, pentru a va face mai usoara activitatea, fie ea profesionala sau personala, va invitam sa descoperiti mai multe informatii citind paginile noastre special create:

Ce este dezinsectia? si Ce este dezinfectia?.

Va oferim in continuare directivelele legale prin care se stipuleaza in mod oligatoriu importanta si periodicitatea operatiunilor DDD:

 • Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sanatatii publice; abrogata de Legea privind reforma in domeniul sanatatii: nr. 95/2006 din data 28 mai 2006;
 • Legea nr. 5/1982 privind protectia plantelor cultivate, a padurilor si regimul pesticidelor; abrogata de Ordonanta nr. 41/2007 din data 07 septembrie 2007, pentru comecializarea produselor de protectie a plantelor, precum si pentru modificarea si abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitare;
 • Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie (Ordinul MS nr. 536/1997 este in vigoare);
 • Legea nr. 100/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica; abrogata de Lege nr. 95/2006 din data 28 mai 2006 (Legea privind reforma in domeniul sanatatii);
 • Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contavenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art.11 – este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 RON la 8.000 RON ,neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.
 • Toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie trebuie sa fie avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Compania noastra va ofera servicii profesionale de Deratizare in Bucuresti si pe intreg teritoriul Romaniei, atat pentru suprafete exterioare, cat si pentru interioare de suprafete mari si mici.

De-a lungul anilor, activitatea S.C. DDD Nord S.R.L. s-a desfasurat avand multiple obiective:

 • deratizare restaurante, deratizare baruri, deratizare cinematografe, deratizare sali de spectacol, deratizare spitale, deratizare case, deratizare scoli si gradinite, deratizare cabinete medicale, deratizare birouri, deratizare blocuri, deratizare hale, deratizare parcuri, deratizare gradini, deratizare spatii verzi, deratizare centre comerciale, deratizarea teren agricol, precum si servicii de Dezinsectie si Dezinfectie.

Oferta de pret pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie se realizeaza conform unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.

Cere o oferta


  deratizaredezinsectiedezinfectieinterventie in baza unui contract