Datorita solicitarilor din legislatia in vigoare pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru centre comerciale, echipa S.C. DDD Nord S.R.L. va asigura executia lucrarilor la standarde legale.

Actul normativ care stabileste periodicitatea de executare a lucrarilor de dezinsectie si deratizare este Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede ca: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru CENTRE COMERCIALE

Program nostru de munca este FLEXIBIL. Realizam interventii NON-STOP pentru a nu periclita programul de functionare al unitatilor comerciale.

Mai mult de atat, pentru a nu va tulbura activitatea in relatia cu organele abilitate pentru verificare, lucrarile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie vin insotita de proces verbal, in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea substantelor folosite, metode utilizate, etc. Acest proces verbal va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii. Practic, procesul verbal face dovada lucrarilor executate.

Avand in vedere diversitatea unitatilor comerciale, pretul serviciilor se realizeaza conform unui plan specific pentru fiecare situatie si suprafata.

Garantia calitatii

Pe toata perioada contractuala va oferim garantie, iar echipa noastra este informata si instruita periodic despre noile metode si norme de prevenire si de combatere a daunatorilor, despre substantele si implicit echipamentele folosite pentru intreg procesul de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

In situatia in care este necesar sa revenim intre interventii, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor vectorilor indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alte insecte.

Lucrarile sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (autorizata de Directia de Sanatate Publica). Totodata, serviciile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie se adreseaza tuturor categoriilor de clienti. Toate produsele sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.