Alți dăunători

Alți dăunători

Firma noastra va pune la dispozitie servicii complete de dezinsectie pentru toate tipurile de daunatori. Prin “dezinsectie” intelegem actiunea de prevenire sau distrugere a daunatorilor aflati in mediul uman sau animal, cu ajutorul unor substante insecticide.

Dezinsectia preventiva sau profilactica se efectueaza pentru a impiedica inmultirea acestora. Este recomandata a fi efectuata periodic, pentru igienizarea spatiului. Dezinsectia de combatere sau curativa se face cu scopul de a distruge daunatorii si cuiburile lor. Aceste interventii se fac la nevoie, atunci cand se produce infestarea.

Care sunt beneficiile unei dezinsectii efectuate de profesionisti?

 • prin exterminarea daunatorilor este imbunatatita igienizarea mediului, atat pentru oameni, cat si pentru animale;
 • dezinsectia previne si combate transmiterea de boli periculoase pentru oameni si animale;
 • eliminarea acestor vietuitoare determina cresterea productivitatii agricole si zootehnice;
 • distrugerea daunatorilor creste gradul de confort al omului in spatiul sau personal.

Dezinsectie alti daunatori

Printre vietuitoarele daunatoare care necesita interventia unei firme de specialitate enumeram:

 • Paduchii – paraziti ce cresc in parul oamenilor si sug sange;
 • Acarienii – organisme mici, microscopice, care fac parte din clasa arahnidelor; pot provoca reactii alergice si chiar astm;
 • Carabusii – insecte din ordinul Coleoptera, care se hranesc cu frunzele plantelor, distrugandu-le;
 • Gandacii puturosi – apartin ordinului Hemiptera si sunt agresivi;
 • Pestisorii de argint – insecte in forma de lacrima de dimensiuni cuprinse intre 12 si 19 mm;
 • Trichopterele – cele mai prolifice specii, numite si rogoz, rusalii sau brebenoci;
 • Miriapode – din ordinul Chilopoda, au pana la 177 perechi de picioare; sunt urat mirositori si extrem de neplacuti vizual (de exemplu urechelnitele);
 • Melcii si limacsii – animale cu corpul moale, de dimensiuni cuprinse intre 25 si 100 mm; sunt printre cei mai mari daunatori in gradina – consuma flori, legume, pepeni, capsuni, pana la pomi si arbusti fructiferi.

Dezinsectia insectelor zburatoare se efectueaza in perioada cuprinsa intre lunile martie si noiembrie, in functie de temperatura mediului, iar dezinsectia insectelor taratoare (gandacii, plosnite, purici, carabusi, miriapode) se recomanda a fi efectuata pe toata perioada anului.

De ce este nevoie de servicii profesionale de dezinsectie?

Oamenii apeleaza la o firma specializata pentru ca doresc sa isi protejeze sanatatea, sa se simta in siguranta si sa-si asigure un anumit confort. Daunatorii pot transmite multe boli (malaria, meningita, febra galbena, boala Lyme, toxiinfectii alimentare, pesta), pot distruge plante si culturi sau pot genera disconfort prin prezenta lor in locuinte si gradini.

Daca va confruntati cu prezenta nedorita a oricaruit tip de vietuitoare daunatoare sanatatii si confortului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0753.236.789 , la pagina de CONTACT  sau PRETURI !